Κώστας Παλουκίδης: Πρώτη εμφάνιση ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο Bέροιας

Την πρώτη του εμφάνιση ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 ο Κώστας Παλουκίδης, ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος (ανεξαρτητοποιημένος από την παράταξη Μπατσαρά). 

Ο κ. Παλουκίδης στην παρέμβασή του κατά την διάρκεια της προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του, ανακοίνωσε πως ο συνδυασμός του θα ονομάζεται "Ισχυρός Δήμος" και άφησε αιχμές για την παρούσα δημοτική αρχή. 

"Ήσυχα - ήσυχα κυλά το ποταμάκι, αλλά μας οδηγεί στον γκρεμό. Οι ίδιοι άνθρωποι ξανά και ξανά στις ίδιες θέσεις, προσφέροντας πολύ λίγα, και χωρίς καμία απολύτως φαντασία σε όλα αυτά που πράττεται όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς" είπε αναφερόμενος στις παρατάξεις της Δημοτικής Αρχής της Βέροιας, ενώ χαρακτήρισε "καταδρομείς και κομάντο της ζωής" τους υποψηφίους του συνδυασμού του, καθώς μέσα σε πολύ λίγες μέρες έχουν γίνει οικογένεια και δείχνουν πως δεν τους πτοεί η έλλειψη χρόνου και οι υποχρεώσεις τους. 

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Παλουκίδης, το "παρών" δίνουν και ιστορικά στελέχη της (γαλάζιας) παράταξης, τα οποία θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα της δημοτικής του ομάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο