Όλα ή τίποτα για τον Μιχάλη Χαλκίδη - Παρουσίασε υποψηφίους και "στρίμωξε" για βοήθεια τους βουλευτές (φώτο - βίντεο)

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Μιχάλης Χαλκίδης, στην "Ελιά". 

Ο κ. Χαλκίδης αναφέρθηκε σε βασικούς άξονες του προγράμματός του και ανακοίνωσε 106 ονόματα (μεταξύ αυτών και οι πρώτοι 19 που ανακοινώθηκαν παλιότερα), ενώ έλαβαν τον λόγο και οι 3 βουλευτές και 3 πολιτευτές του ψηφοδελτίου της ΝΔ. 

Ωστόσο - όπως φάνηκε στη συνέχεια - απώτερος σκοπός της όλης εκδήλωσης ήταν από τη μία να ανακοινωθούν τα ονόματα για να "αναθαρρήσουν" και άλλοι που δεν το πήραν απόφαση να πουν το "ναι" και από την άλλη να ασκηθεί πίεση (από ένα σημείο και μετά αφόρητη) προς τους παρόντες βουλευτές και πολιτευτές, προκειμένου να βάλουν στο ψηφοδέλτιο άτομα και να κλείσει. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας πολλές φορές και πιεστικά, αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματικής στήριξης, τόνισε το γεγονός ότι μέχρι τις 21 Μαΐου σεβάστηκε τον αγώνα τους και πήγε πίσω την προεκλογική του δραστηριότητα, αλλά πλέον "δεν πάει άλλο". Μάλιστα, μετά από ένα "κρεσέντο" αναφορών και υπονοούμενων περί μη στήριξης στον αγώνα του, ο κ. Χαλκίδης ανέφερε ότι αν μέχρι τις 15 Αυγούστου δεν έχουν βάλει όλοι πλάτη για να καταρτιστεί ένα ισχυρό και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, δεν θα έχει νόημα να συνεχιστεί η προσπάθεια. 

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η παρέμβαση του πρώην νομάρχη και αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος εμπράκτως "έβαλε πλάτη" στην προσπάθεια και έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, προκειμένου ο ίδιος να δώσει πρώτος το παράδειγμα. 

Στην ουσία, μετά την εκδήλωση της Δευτέρας, πρώτη φορά ακούστηκε και επίσημα το ενδεχόμενο μη καθόδου του Μιχάλη Χαλκίδη στις εκλογές, αλλά με το ανελέητο "σφυροκόπημα" προς τους παραταγμένους πλησίον του, βουλευτές και πολιτευτές, έδειξε αυτούς ως τους υπεύθυνους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση (όπως μεταδόθηκε ζωντανά):

Φωτογραφίες:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο