Κώστας Βοργιαζίδης: Ζητά προσοχή από την κυβέρνηση και... τα ρέστα από δημοτικούς συμβούλους που καταγγέλλουν παραβάσεις


Παραπάνω προσοχή και συνδρομή από την Κυβέρνηση προσδοκά ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, όπως ανέφερε κατά την προ ημερήσιας διάταξής συζήτηση του Δημοτικού Συμβούλιου το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (10/7/2023). 

Όπως σημείωσε ο κ. Βοργιαζίδης, είναι καιρός μετά από τόσα χρόνια οικονομική καθόδου να δει η κυβέρνηση της Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς η κρατικές χρηματοδοτήσεις κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. «Αφού είμαστε σε αναπτυξιακή τροχιά και περιμένουμε την αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας, περιμένουμε να σκύψει η κυβέρνηση στο θέμα». Ο κ. Βοργιαζίδης απαρίθμησε μια σειρά οικονομικών εκκρεμοτήτων του κράτους προς τους Δήμους, οφειλές που δημιουργούν ακόμα περισσότερα προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων. 

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά από την παραπάνω αναφορά, ο κ. Βοργιαζίδης έδειξε ότι δεν θέλει μόνο από την κυβέρνηση παραπάνω προσοχή, αλλά επιθυμεί και από τους δημοτικούς συμβούλους (ίσως και από τους δημοσιογράφους;) να αναλάβουν και ρόλο… σερίφη! Σε μία στιγμή αντιπαράθεσης με τον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Θεοδωρίδη, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης τον κατηγόρησε ότι ενώ έπεσε πάνω σε φορτηγό που ξεφόρτωνε μπάζα και πλησίον του Αλιάκμονα, παρουσία μάλιστα και δημοσιογράφων που κατέγραφαν την ενέργεια αυτή, ο κ. Θεοδωρίδης δεν έκανε τίποτα! 

Προφανώς, θα έπρεπε ο δημοτικός σύμβουλος, κατά τον κ. Βοργιαζίδη, να μπει μπροστά στο φορτηγό και να το ακινητοποιήσει και να καλέσει την αστυνομία. Βέβαια, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος Θεοδωρίδης (όπως και ο συνάδερφός του, πρώην σύμβουλος της παράταξης Βοργιαζίδη, Θεόδωρος Θεοδωρίδης) δεν λειτούργησαν με αρκετό ζήλο και διάθεση ακτιβισμού, υπάρχουν τα δημοσιεύματα της ψηφιακής εφημερίδας «InVeria» και του InVeria.gr, που δημοσιεύουν τα σχετικά ντοκουμέντα. Και, για την ιστορία, κανένας δεν μας ζήτησε να παραχωρήσουμε το υλικό για ενδεχόμενη έρευνα. 

Άρα, οι κ.κ. Θεοδωρίδης και Θεοδωρίδης ίσως κακώς δεν έπεσαν στις ρόδες του φορτηγού για να σταματήσουν τον παραβάτη, αλλά φανταζόμαστε υπήρξε κάποια έρευνα, μήνυση, επιβολή προστίμου ή ό,τι άλλο σε βάρος της εταιρίας και του οδηγού της για αυτή την ενέργεια... Μια επίσημη διευκρίνιση επ’ αυτού θα ήταν χρήσιμη! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο