ex-Αιρετικά: Παραλειπόμενα και... απόνερα από την εκδήλωση Βοργιαζίδη

🚨 Οι βουλευτικές εκλογές τελείωσαν κυρία μου και όπως όλοι προέβλεπαν, η λήξη τους θα σηματοδοτούσε την απαρχή των αυτοδιοικητικών εκλογών!

🚩 Και, όπως είχαμε γράψει στην παρούσα στήλη στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, τον… χορό τον άνοιξε μετά τις βουλευτικές εκλογές ο Κώστας Βοργιαζίδης και μάλιστα ήταν… πυρρίχιος! (αρχαίος πολεμικός χορός, που για πολλούς αποτελεί και τον πρόδρομο του Ποντιακού χορού «Σέρα»)

🚩 Μπορεί ο… πυρρίχιος του Βοργιαζίδη να μην περιείχε πολεμικές… ιαχές, ήταν όμως «εμβληματικός»! Παρουσίασε για πάνω από μίση ώρα το έργο της δημοτικής του αρχής και, επιπλέον, ανακοίνωσε 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 110 υποψήφιους στις τοπικές κοινότητες!

🚩 Με δυο λόγια, έδειξε τα… δόντια του στους ανθυποψηφίους του, οι οποίοι έχουν πλέον δύο επιλογές: Ή να κάνουν κι αυτοί ένα… γιουρούσι με τον «στρατό» τους ή να οπισθοχωρήσουν. Άλλη επιλογή δεν έχει σε αυτή τη μάχη!

🚩 Για αυτό και αναμένουμε με ενδιαφέρον την «απάντηση» τόσο από τον Μιχάλη Χαλκίδη, όσο και από τον Θεόφιλο Κορωνά

🚩 Θα διαψευστούν οι διάφορες φήμες περί δυσκολιών που έχουν να αντιμετωπίσουν  και θα κάνουν μια εξίσου δυναμική εμφάνιση ή έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται πως δεν είναι εύκολη η συνέχιση της… εκστρατείας τους για την άλωση του... Δήμου;

🚨 Από την Σαββατιάκη εκδήλωση του Κώστα Βοργιαζίδη μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά. 

🚩 Καταρχάς, για τους… λάτρεις των οιωνών, να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων «άνοιξαν» οι ουρανοί, με ισχυρότατη καταιγίδα και χαλάζι. Τόσο που ακουγόταν στην υπόγεια αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές» που γινόταν η εκδήλωση. 

🚩 Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της Γεωργίας Μπατσαρά στην εκδήλωση. Η κα Μπατσαρά, η οποία είχε δώσει το «παρών» και σε ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη, όχι απλά παρέστη, αλλά έλαβε τον λόγο (από μόνη της) και ανταπάντησε στις ευχαριστίες του Κώστα Βοργιαζίδη για την παρουσία της στην εκδήλωση και την συνεργασία τους. 

🚩 Άλλωστε, αρκετοί εκλεγμένοι και μη από την παράταξή της, αυτή τη φορά (που η ίδια δεν κατεβαίνει ως υποψήφια Δήμαρχος) κατέρχονται στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη (ο Κώστας Βασιλειάδης, όπως είχαμε γράψει, ο Στάθης Κελεσίδης, ο Αλέξανδρος Χατζηπαναγιωτίδης κ.α.). 

🚨 Χωρίς πρόθεση να μειώσουμε την υποψηφιότητα κανενός από τους υπολοίπους, στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Βοργιαζίδη συμμετέχουν και τα παιδιά των πρώην Δημάρχων Γιάννη Χασιώτη και Χαρούλας Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη

🚩Ο μεν δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης, κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο δε Κώστας Γεωργιάδης, θέτει υποψηφιότητα για το Συμβούλιο της Κοινότητας Βέροιας…

🚩 Μάλιστα, ειδικά η υποψηφιότητα του Μιχάλη Χασιώτη κέντρισε τα περισσότερα βλέμματα, καθώς θεωρούνταν δεδομένο ότι θα ασχοληθεί με τα κοινά, λόγω της έντονης – ούτως ή άλλως – πολιτικής του δραστηριότητας. 

🚨 Κάτι μου λέει πως… τώρα αρχίζει το καλό! Για να δούμε! 

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, φύλλο 65)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο