Δήλωση του Μιχάλη Χασιώτη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας - Σύντομο Βιογραφικό

Δήλωση του Μιχάλη Χασιώτη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας - Σύντομο Βιογραφικό:

Είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας, στο πλευρό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και του συνδυασμού ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ.

Πρώτιστο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της. Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να συνεχίσω να νιώθω περήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από  όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι 39 ετών, παντρεμένος και ασχολούμαι με τη μαχόμενη δικηγορία εδώ και 14 χρόνια, έχοντας προαχθεί σε δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δίκαιο της Οικονομίας & των Επιχειρήσεων, το οποίο μου απονεμήθηκε με βαθμό άριστα και εξειδικεύομαι στους δημόσιους διαγωνισμούς, έχοντας εκδώσει το 2022 νομικό βιβλίο με αντικείμενο την επίλυση των διαφόρων από την ανάθεση των δημοσίων συμβάσεων.

Διετέλεσα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και Ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου (2013-2017), στα πλαίσια της οποίας διετέλεσα και μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας και μέλος της Ολομέλειας του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά και έχω πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού portal και περιοδικού του Νομού Ημαθίας "ARIVE.GR" που είχε ως στόχο να παρουσιάσει τη διαχρονική αποτύπωση της σύγχρονης Βέροιας και την ανάδειξη του πολιτισμού μέσα από ελεύθερη αρθρογραφία, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις, αφιερώματα και πρωτότυπα φωτογραφικά projects.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο