Ανακοινώνει πρώτη η Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Με την επίσημη ανακοίνωση των προθέσεων της Έφης Αχτσιόγλου ανοίγει ο κύκλος των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο (15-16/7).

Η πρώην υπουργος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγόμενη από την γειτονική Πέλλα, Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται αύριο Τετάρτη (12/7/2023) να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, "σέρνοντας πρώτη τον χορό" των υποψηφιοτήτων που αναμένεται να κατατεθούν τις επόμενες ημέρες, εν όψει και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ενδιαφέρον για την προεδρία του κόμματος φέρονται να εκδηλώνουν επίσης ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό. 

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν θέσει υποψηφιότητα ανοίγει ο δρόμος για τα μέλη της κίνησης των "53" να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ήδη στο πλευρό της πρώην Υπουργού έχει ταχθεί ο Αλέξης Χαρίτσης και οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος, της κίνησης "6+6".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο