Βέροια: Ένταση με δικαστικό αντιπρόσωπο που δήλωσε αδυναμία για λόγους υγείας αλλά το μεσημέρι ζήτησε μετ' επιτάσεως να αναλάβει υπηρεσία!

Ένα... περίεργο σκηνικό διαδραματίστηκε σε εκλογικό κέντρο της Βέροιας, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr που επιβεβαιώθηκαν και από επίσημα χείλη. 

Δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε οριστεί για να διενεργήσει τις εκλογές στο εν λόγω εκλογικό τμήμα, σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο της Βέροιας, δήλωσε το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023 αδυναμία να αναλάβει να φέρει εις πέρας την διαδικασία, για λόγους ασθένειας. Αμέσως κλήθηκε αναπληρωτής του και το εκλογικό άνοιξε κανονικά στις 7 το πρωί. 

Ωστόσο, γύρω στις 4 το μεσημέρι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα και ζήτησε να... αναλάβει υπηρεσία και μάλιστα μετ' επιτάσεως! Μαρτυρίες στο InVeria.gr αναφέρουν ότι η όλη συζήτηση έγινε με ένταση και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας για να λυθεί το θέμα... 

Ωστόσο, οι παραπάνω πληροροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη και το θέμα παρουσιάζεται ως λυμένο εν τη γενέσει του, από την έφορο και αστυνομικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο