Θρήνος στον Στενήμαχο Νάουσας: 8χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του

Ένας 8χρονος μαθητής από τον Στενήμαχο Δ. Νάουσας έχασε τη ζωή του την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023. 

Σύμφωνα με το laikoyra.gr, ο μαθητής είχε υψηλό πυρετό και οι γονείς του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Νάουσας. Αφού τον εξέτασαν τους προέτρεψαν να πάνε σπίτι, θεωρώντας πως ίσως πρόκειται για ίωση. Ωστόσο ο πυρετός δεν έπεσε και οι γονείς ξαναπήγαν το παιδί στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου τελικά το διακόμισαν με ασθενοφόρο και συνδρομή περιπολικών εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς όμως ο άτυχος μαθητής δεν τα κατάφερε. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα ακριβή παθολογικά αίτια του θανάτου του.

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του άτυχου μαθητή, ενώ με απόφασή του το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Στενημάχου την Δευτέρα (12/6) δεν λειτούργησαν. 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ν. Καρανικόλα:

 «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο