Ο Νίκος Βούτσης στη Βέροια - Τί είπε για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την μάχη ενόψει των νέων εκλογών (βίντεο)

 

Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2023 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νίκος Βούτσης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ημαθία για να συμμετάσχει σε κομματική συγκέντρωση μελών του κόμματος. 

Ο κ. Βούτσης αρχικά τοποθετήθηκε αναφερόμενος στους λόγους που κατά την άποψή του οδήγησαν στο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, έκανε στοχευμένες αναφορές σε βασικά προγραμματικά σημεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ. 

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ένας από τους στόχους είναι η ανάδειξη του αντικοινωνικού προγράμματος της ΝΔ, η ήττα της πολιτικής Μητσοτάκη και η αλλαγή συσχετισμών, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα εργατικά ζητήματα, τονίζοντας πως το "πρόσωπο" της κυβέρνησης φαίνεται ήδη από την 1η Ιουνίου 2023, που εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, επειδή δεν μπόρεσαν να αναβιώσουν παλιές ρυθμίσεις, δεδομένου ότι δεν υιοθετήθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για νέα ρύθμιση 120 δόσεων, που θα μπορούσε να δώσει "ανάσα" στις επιχειρήσεις. 

Το Νίκο Βούτση προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, ενώ τον συντονισμό της συνέντευξης Τύπου έκανε ο υπεύθυνος Τύπου της Ν.Ε., Αντώνης Καραγιάννης.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη Τύπου:


Η ερώτηση του InVeria.gr

Ο Νίκος Βούτσης απάντησε σε ερώτηση του InVeria.gr σχετικά με το αν έχουν σκεφτεί πως δεν φταίει ο κόσμος που δεν τους άκουσε ή η ψυχολογία του κοινού μετά την πανδημία ή τα κόμματα του προοδευτικού τόξου που δεν συστρατεύθηκαν στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να δημιουργήσει προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά τελικά απλώς ο κόσμος δεν πιστεύει πως αυτά που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να δώσουν λύση. 

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του κ. Βούτση στο InVeria.gr:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο