ex-Αιρετικά: Η επίσκεψη Τσίπρα στην Ημαθία και η... αφετηρία των αυτοδιοικητικών εκλογών

🚨 Μεστή… γεγονότων ήταν η περασμένη εβδομάδα, κυρία μου και κύριε. 

🚩 Να το ναυάγιο με τους μετανάστες που μας μαύρισε την ψυχή, να η επίσκεψη Τσίπρα στην Ημαθία, να η «μεταγραφή» Μιχαηλίδη στην παράταξη του Δημάρχου, να που η «Βασίλισσα» το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά αφήνει τα σαλόνια και τα… παρασάλονα και πέφτει στην Γ΄ κατηγορία, δημιουργήθηκε αρκετή ειδησεογραφία.

🚩 Με τα του ναυαγίου και τα αθλητικά δεν ασχοληθεί η στήλη, αλλά θα δούμε μερικές πτυχές από την επίσκεψη Τσίπρα και τις… μεταγραφές σε αυτοδιοικητικό επίπεδο! 

 🚩 Ήρθε, που λέτε, ο Τσίπρας τελικά το Σάββατο (17/6) και όχι την Παρασκευή που αρχικά είχε προγραμματιστεί, ούτε την Κυριακή που στη συνέχεια σχεδίαζαν. Και ήρθε μισή μέρα και όχι ολόκληρη, διότι το απόγευμα του Σαββάτου πήγε στα Γιαννιτσά… Μαντέψτε ποιος/α και γιατί τον «τράβηξε» στην γειτονική μας πόλη!

 🚩 Βεβαίως, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η επίσκεψη Τσίπρα, ειδικά στη Βέροια. Μπορεί στη Βέροια να έβρεχε αρκετά, αλλά στην Θεσσαλονίκη (όπου έφτασε το πρωί αεροπορικώς) οι ουρανοί «άνοιξαν» για τα καλά! Για αυτό και άργησε κατά μία ώρα να φτάσει στη Βέροια ο πρόεδρος. 

🚩 Όταν ήρθε ο Μητσοτάκης, χαλάζι έπληξε το νομό. Τώρα με τον Τσίπρα, βροχές και καταιγίδες. Μήπως να μας… αποφεύγουν τέτοιες περιόδους οι πολιτικοί αρχηγοί που έχουμε και τις καλλιέργειές μας να φροντίστουμε;

🚨 Μια εβδομάδα μέχρι τις εκλογές! Εσείς το έχετε κατά νου ή όλο το ξεχνάτε; Συνιστούμε υπενθύμιση στο κινητό ή ένα… σπάγκο στο χέρι για να μην ξεχαστείτε!

🚩 Κατά τ’ άλλα, όπως γράφει η εφημερίδα «InVeria» στο παρόν φύλλο (18/6/2023, 63ο) γίνεται της… μεταγραφής το πανηγύρι στα δημοτικά της Βέροιας και η μπάλα παίζει και στα Περιφερειακά! 

🚩 Από τη μία ο Γιώργος Μιχαηλίδης (παράταξη Παυλίδη) και Δήμητρα Ράλλη (παράταξη Τσανακτσίδη) που ανακοινώθηκαν ήδη και ο Κώστας Βασιλειάδης (παράταξη Μπατσαρά) που αποκαλύπτει σήμερα η «InVeria»,  πάνε στην παράταξη Βοργιαζίδη και από την άλλη, η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη κάνει… μεταπήδηση στην Περιφέρεια και κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Τζιτζικώστα, με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Καλαϊτζίδη. 

🚩 Και αν κάποιος αναρωτιέται αν έχουμε αντίθετη ροή (δηλαδή από Περιφέρεια να πάει σε δήμο υποψήφιος) προς το παρόν απαντούμε αρνητικά. Όχι σε αυτές τις εκλογές, διότι στις επόμενες θεωρείται πολύ πιθανό να έχουμε περισσότερη από μία τέτοια μετακίνηση. 

🚨 Με τούτα και με κείνα, τελειώνει η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκινήσουν να τρέχουν με άλλους ρυθμούς μετά τις 25 Ιουνίου. Έχουμε, δεν έχουμε κυβέρνηση, πάμε – δεν πάμε σε τρίτες εκλογές. 

🚩Διότι, όπως πολλές φορές επισημαίνουμε, η 31η Αυγούστου είναι μια πολύ καθοριστική ημερομηνία για όλους: Είναι η τελική διορία για επίσημη κατάθεση συνδυασμών στο Πρωτοδικείο! Αν δεν κάνεις μέχρι τότε δουλειά και τρέχεις τελευταία στιγμή με… μπαλώματα να κλείσεις τρύπες, κλάφ’ τα! 

🚩 Καλό... βόλι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου!

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, φύλλο 63)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο