ex-Αιρετικά: Εσωτερική "κινητικότητα" στις δημοτικές παρατάξεις της Βέροιας - Οι... δάσκαλοι στον τσαρλατανισμό!

🚨 Μπορεί ο Μιχάλης Χαλκίδης, ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, να κινείται προεκλογικά επικεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ωστόσο μαθαίνω πως στα… αθόρυβα γίνεται «δουλίτσα» από την πλευρά του Δημάρχου (και εκ νέου υποψηφίου) Κώστα Βοργιαζίδη

🚩 Στην παράταξη Βοργιαζίδη, όπως φαίνεται, θα «μεταπηδήσουν» εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι από τις περισσότερες δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας (τριών από τις πέντε, τουλάχιστον!). 

🚩Ήδη είχαμε την σχετική ανακοίνωση από την Δήμητρα Ράλλη, από την παράταξη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξή της για αυτό το λόγο (το ανέφερε επίσημα). 

🚩 Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα υπήρχαν σχετικές ανακοινώσεις και για δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Παυλίδη, αλλά έκτακτο γεγονός ανέτρεπε τον σχεδιασμό. 

🚩Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπατσαρά έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Κώστα Βοργιαζίδη και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις…

🚩 Από την άλλη, μέσα στα 4 χρόνια της θητείας Βοργιαζίδη είχαμε μία ανεξαρτητοποίηση και μία παραίτηση (του Θεόδωρου Θεοδωρίδη που παραμένει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και του Θεόφιλου Κορωνά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, όπως έχει δηλώσει). Παράλληλα, υπήρξε και… αποστασιοποίηση, χωρίς επίσημες ενέργειες απομάκρυνσης. 

🚩 Για την ιστορία, ποσοστιαία, τις μεγαλύτερες απώλειες είχε η παράταξη Μπατσαρά, η οποία από τους 8 δημοτικούς συμβούλους μετρά πλέον 5 + 1 δημοτικούς συμβούλους (ανεξαρτητοποιήθηκαν Χρήστος Τσιούντας και Κώστας Παλουκίδης, ενώ ο Στάθης Κελεσίδης παρέμεινε ως «αντάρτης» εντός της παράταξης, αναφέροντας ότι παραμένει αλλά δεν αναγνωρίζει την ηγεσία της κ. Μπατσαρά… 

🚨 Κατά τ’ άλλα, οδεύουμε ολοταχώς προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τις οποίες βέβαια σχεδόν κανείς δεν ασχολείται… 

🚩 Στη ΝΔ – μετά και το… σκιάχτρο των τρίτων εκλογών – προσπαθούν να κρατήσουν τα ποσοστά τους, το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει τα ποσοστά του, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κρατήσουν – αν μη τι άλλο – τα κεκτημένα και ίσως να τα βελτιώσουν. 

🚩 Πάντως, η εικόνα του κάθε κόμματος αντικατοπτρίζεται και σε τοπικό επίπεδο, μέσα από τα στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές.

🚩  Και – για να είμαστε υποψιασμένοι – ο… κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. 

🚩Δηλαδή, κάποιοι/ες που εμφανίστηκαν ως φερέλπιδες, δεν είναι δύσκολο να αποδειχθούν ότι ήταν «φελλοί». 

🚩 Ειδικά άμα έχουν… δασκάλους στην κουτοπονηριά και στα τερτίπια γνωστούς… τσαρλατάνους. 

🚨 Να το έχουμε κι αυτό στο νου μας!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο