ex-Αιρετικά: Αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές το "σπριντ" για τις αυτοδιοικητικές

 

🚨 Για ακόμη μία φορά τα… ψέματα τελείωσαν κυρία και κύριε! Οι εκλογές ήρθαν (και πάλι) και όλοι καλούμαστε να αποφανθούμε εκ νέου για το μέλλον μας! 

🚩 Δεν χρειάζεται φυσικά να πούμε πως οι εκλογές της 25ης Ιουνίου – ή καλύτερα η προεκλογική περίοδος πριν από αυτές – δεν είχαν καμία σχέση με τις προηγούμενες, ωστόσο το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι (λογικά) αυτό που θα καθορίσει τη ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια…

🚩 Συνεπώς, ας αφήσουμε τα… μπάνια, τα βουνά  και τις… δικαιολογίες και ας πράξουμε όλοι το καθήκον μας, ως… πιστοί και φιλότιμοι πολίτες!

🚩 Καθήκον, αλλά και ιερό δικαίωμα! Όπως και να το πούμε, όμως, πρέπει να το πράξουμε ή να το ασκήσουμε ελεύθερα και «αβίαστα», σύμφωνα με αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μας. 

🚨 Εν τω μεταξύ, το γεγονός ότι οι εκλογές ήταν ολίγον… σε δεύτερη μοίρα, διαφάνηκε ακόμα και από την παράλληλη δράση για τις… άλλες εκλογές, αυτές της αυτοδιοίκησης. 

🚩 Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών, είδαμε να γίνονται ανακοινώσεις για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές και, μεταξύ μας, έδωσαν και κάποιο «ενδιαφέρον» στην τοπική ειδησεογραφία (όσο μπορεί τέλος πάντων να προσδώσει ενδιαφέρον μία τέτοια είδηση). 

🚩 Από τον Γιώργο Μιχαηλίδη και τον Στάθη Κελεσίδη που ανακοινώθηκε ήδη ότι θα είναι υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη (μεταγραφές) μέχρι την ανακοίνωση της Συρμούλας Τζήμα – Τόπη ότι αλλάζει… άθλημα και πάει στα περιφερειακά, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Απ. Τζιτζικώστα, η συζήτηση αναπόφευκτα πήγε και στις εκλογές του Οκτώβρη του 2023. 

🚩 Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει από αυτή τη στήλη, το μεγάλο «μπαμ» θα γίνει μετά το τέλος των βουλευτικών εκλογών. 

🚩 Ήδη πληροφορίες της εφημερίδας “InVeria” αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ετοιμάζει στις αρχές Ιουλίου «grande» εκδήλωση, στην οποία θα ανακοινώσει δεκάδες υποψηφίους. 

🚩 Άλλες πληροφορίες, αλλά και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Μιχάλης Χαλκίδης θα πραγματοποιήσει επίσης εκδήλωση που θα δώσει μεγάλο μέρος υποψηφίων και θα αρχίσει να «ξεδιπλώνει» το πρόγραμμά του. 

🚩 Πιθανότατα και ο έτερος υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, ο Θεόφιλος Κορωνάς, θα διοργανώσει κάτι πριν την… θερινή ραστώνη, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή και – έως σήμερα – υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Παυλίδης

🚩 Παράλληλα, θα ξεκινήσουν και τα Περιφερειακά να συζητιούνται, όσο και αν θεωρούνται ως ζητήματα μικρότερου ενδιαφέροντος. 

🚨 Σε κάθε περίπτωση, Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 έχουμε βουλευτικές εκλογές! 

🚩 Όλοι μαζί ένα… κουράγιο, να εκφράσουμε την βούλησή μας ως λαός και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε και πάλι από… βδομάδα!

🚩 Καλό… βόλι, λοιπόν! 

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, φύλλο 64, που κυκλοφόρησε εκτάκτως το Σάββατο 24 Ιουνίου, λόγω των εκλογών)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο