Από 23 έως 27 Ιουλίου 2023 οι εκδηλώσεις της Πατρίδας - Μεταξύ άλλων οι Καψάλης, Βέρρα, Ζωιδάκης, Βελεσιώτου

Από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν φέτος οι καθιερωμένες πολυήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", στο γήπεδο του χωριού. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης, παρουσία και άλλων μελών του Δ.Σ., παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. 

Όπως είπε, λόγω της συνδιοργάνωσης για την συναυλία των Πλούταρχου - Κακοσαίου και την σχεδιαζόμενη μεγάλη συναυλία του Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε φέτος οι εκδηλώσεις να διαρκέσουν 5 μέρες, πάντα με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα. 

Όπως τόνισε ο κ. Καγκελίδης, η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι 5 ευρώ και θα περιλαμβάνει ένα κρεατικό, ενώ η είσοδος για παιδιά έως 14 ετών θα είναι δωρεάν. Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε με έμφαση πως αν υπάρχουν συμπολίτες μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποια από τις βραδιές, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν χωρίς να το σκεφτούν να απευθυνθούν σε κάποιο από τα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στην υποδοχή και θα τους επιτραπεί η είσοδος δωρεάν. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Κυριακή 23 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά – Τραγούδι Π. Κωσνταντινίδης, Π. Καγκελίδης, Λ. Παπαδόπουλος – Λύρα Κωνσταντίδης, Χωραφαΐδης, Χαραλαμπίδης.

Δευτέρα 24 Ιουλίου: Δημοτική – λαϊκή βραδιά – Τραγούδι Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα – Κλαρίνο Μάκης Τσίκος – Μπουζούκι και τραγούδι Χ. Αδαμόπουλος

Τρίτη 25 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά – Τραγούδι Τσιτιρίδης, Π. Θεοδωρίδης, Β. Ιντζεβίδης – Λύρα Μπαϊρακτάρης – Κλαρίνο Σιώπης, Αγγείο Σαχαρίδου

Τετάρτη 26 Ιουλίου: Κρητική και λαϊκή βραδιά – Νίκος Ζωιδάκης, Χρήστος Καρατζάκος –

Πέμπτη 27 Ιουλίου: Λαϊκή - ρεμπέτικη βραδιά - Τραγούδι Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββέρια Μαργιολά, Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο