Η Συντεχνία κρεοπωλών Βέροιας σε συνεργασία με την σχολή επαγγελμάτων κρέατος διοργανώνει Ημερίδα την Τετάρτη 5 Απριλίου ώρα 18:00 στο επαγγελματικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Ημαθίας με θέμα: Η εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου, τρόποι κοπής κρέατος, τεμαχισμός και κρεατοσκευάσματα.
Κεντρικός ομιλητής: Τσιόλτας Νικόλαος, εκπαιδευτής σχολής επαγγελματιών κρέατος Θεσσαλονίκης.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)