Το βιβλίο "Ο μπαμπάς μου ...ο ήρωάς μου!" παρουσιάστηκε στη Βέροια (φώτο)

Παρουσιάστηκε στη Βέροια το βιβλίο του Παναγιώτη Δημητρόπουλου, με τίτλο "Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου!", στην Β΄αίθουσα του  κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από το βιβλιοπωλείο "Η γωνιά του βιβλίου" (Μ. Μπότσαρη 45, Βέροια) και την “Ελληνοεκδοτική”.

Για το βιβλίο μιλήσαν η Αρίστη Κουκουρίκου, εκπαιδευτικός - διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, η Ευδοξία Αδαμίδου, ψυχολόγος και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ήταν παρούσα και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, καθώς από κάθε πώληση του βιβλίου 2 ευρώ δίνονται για τη στήριξη της εκστρατείας καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου.

Τους διοργανωτές, ομιλιτές και τον συγγραφέα, καθώς και το κοινό, καλωσόρισε η ιδιοκτήρια του κινηματοθεάτρου, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία δεν είναι μια απλή βιβλιοπαρουσίαση, τα παιδιά που βρέθηκαν στο ΣΤΑΡ και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με το βιβλίο... διαδραστικά, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. 

Τα θέματα δε που πραγματεύεται, σε μορμφή εικονογραφημένου παραμυθιού, είναι η φιλία, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η αξία των οικογενειακών δεσμών και η πατρική αγάπη. Ένα βιβλίο που καταδεικνύει πως γονιός δεν είναι απαραίτητα όποιος γεννά παιδιά, αλλά εκείνος που συνειδητά ζει για τα παιδιά του. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να προβληματιστούν και να συζητήσουν με τα παιδιά για την υιοθεσία και τον ρόλο της οικογένειας, προβάλλοντας έτσι το αληθινό νόημα της αγάπης.

Το βιβλίο διατίθεται από το βιβλιοπωλείο "Η γωνία του βιβλίου", στην οδό Μ. Μπότσαρη 45 στη Βέροια (περιοχή Τσερμενίου).

 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο