Τίμησαν την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης στη Βέροια (φώτο)

Η Ημέρα της Εθικής Αντίστασης τιμήθηκε στη Βέροια, με επιμνημόσυνη δέηση, επίκαιρη ομιλία και κατάθεση στεφάνων, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (άγαλμα "αντάρτη"), στην πλατεία της Εληάς.

Την ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (1941-1944) Σπύρος Στολτίδης, ενώ την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Αρχιμ. Καλλίνικος Λιμνιώτης.


Παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνι η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Χρήστος Σίμος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστ/κος Δ/ντης Γεώργιος Τουλίκας, εκπρόσωπος του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, ο διοικητής της σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροιας, Αστ/κος Υπ/ντης Διονύσιος Κούγκας, εκπρόσωπος του αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων και της πανελλήνιας ένωσης θυμάτων γερμανικής κατοχής, η τοπική κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 


Επίσης, παραβρέθηκε ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, αξιωματικοί και στελέχη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και, φυσικά, αγωνιστές και απόγονοι αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο