Συγχαρητήρια μηνύματα στον ΦΙΛΙΠΠΟ Handball για το ντάμπλ!

Συγχαρητήρια μηνύματα κοινοποίησε ο Δήμαρχος Βέροιας, ο βουλευτής Γ. Ουρσουζίδης και οι ομάδες ΦΙΛΙΠΠΟΣ μπάσκετ και ΠΑΕ Βέροια, για την σπουδαία νίκη και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας στο handball από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:
«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ. 
Η σημερινή κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε όλη την πόλη υπερήφανη,  επιβεβαιώνοντας ότι το χάντμπολ αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης μας. 
Μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος πριν από μερικούς μήνες, μια άκρως επιτυχημένη χρόνια ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δικαιώνοντας τους κόπους και τη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων του συλλόγου.  
Εύχομαι οι φετινές επιτυχίες να καθιερώσουν ξανά το Φίλιππο και τη Βέροια εκεί που παραδοσιακά ανήκουν στο χώρο του χάντμπολ, στην κορυφή της Ελλάδος». 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ μπάσκετ:
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συγχαίρει το τμήμα handball του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σαιζόν 2015-16,  που έρχεται να προστεθεί στην πολύ πρόσφατη κατάκτηση και του κυπέλλου. Ευχόμαστε η φετεινή άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος που οδήγησε στην δικαιότατη επίτευξη του double να αποτελέσει την απαρχή ανάλογων επιτυχιών και στο μέλλον.

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: 
Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ συγχαίρουν την ομάδα Handball του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Η σημερινή επικράτηση στον τρίτο τελικό απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο, έφεραν την ομάδα της πόλης μας ξανά στην κορυφή του αθλήματος, νταμπλούχο για τρίτη φορά στην ιστορία της και γέμισε υπερηφάνεια το φίλαθλο κοινό της Βέροιας. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διοικούσα επιτροπή, στους παίκτες και τους προπονητές του Φιλίππου, στους οποίους ευχόμαστε καλή δύναμη στη δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Γιώργος Ουρσουζίδης, βουλευτής Ημαθίας:
Θερμά συγχαρητήρια στο Φίλιππο Βέροιας για τη μεγάλη νίκη, θερμά συγχαρητήρια και στον Διομήδη του Άργους για το άψογο αθλητικό πνεύμα και τη φιλοξενία.
Αυτό που συνέβη σήμερα, πέρα από την ικανοποίηση της νίκης και της  κατάκτησης του πολυπόθητου τίτλου, είναι αυτό που πρέπει να συμβαίνει σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους, ενθουσιασμός, χαρά  και γιορτή, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα.
Η ικανοποίηση της νίκης δεν παρά μια στιγμή, αλλά το χειροκρότημα και η αναγνώριση από τον ηττημένο, είναι ένα απροσδόκητα δυνατό συναίσθημα, γεμάτο  συγκίνηση και ανωτερότητα.
Το «ευ αγωνίζεσθαι» νίκησε, αυτό είναι το σημαντικό.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους, νικητές και ηττημένους!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο