Νέα συγχαρητήρια μηνύματα για Πρωτάθλημα handball του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας

Συνεχίζονται τα συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος handball από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας... Ο βεροιώτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γεώργιος Τουλίκας και το προσωπικό της Δ.Α. Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, είναι μεταξύ αυτών που κοινοποίησαν ανάλογα μηνύματα.

 Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ: 
«Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου, η ομάδα handball της πόλης μας, για ακόμη μία φορά μας κάνει υπερήφανους, αυτή τη φορά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σημειώνοντας μία πολύ σπουδαία επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή, στους παίκτες και στους παράγοντες της ομάδας χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, που με τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους έφεραν την ομάδα μας στο υψηλότερο βάθρο και έκαναν υπερήφανη όλη την Ημαθία»

Διευθυντής και προσωπικό Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες του ΑΠΣ Φιλλίπου Βέροιας για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης. Η νίκη αυτή, που δικαίωσε τους κόπους τους, μας γέμισε όλους χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και η παραμονή τους στην κορυφή να είναι πολυετής.

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας:
Η  Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, στους  παίκτες και στην διοίκηση της ομάδας Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας για την μεγαλειώδη πορεία  που είχε ως αποτέλεσμα μετά την κατάκτηση του Κυπέλου και την κατάκτηση του  πρωταθλήματος Ελλάδος . 
Συγκεκριμένα στην συγχαρητήρια επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:
«Για μια ακόμη φορά αποδείξατε, ότι με το ήθος ,την αγωνιστική σας δυναμική, την θέληση, την σκληρή δουλειά και αφοσίωση, μπορείτε  να υπερνικήσετε  εμπόδια και να υλοποιήσετε  τους στόχους σας.
Μας κάνατε όλους εμάς  υπερήφανους και σας ευχαριστούμε. 
Σας ευχόμαστε  με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να συνεχίσετε  την ανοδική σας πορεία και να μας χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις».

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - Τμήμα Αθλητισμού Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
Οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αντωνίου Χρήστος, Καρασαρλίδου Φρόσω, Ουρσουζίδης Γιώργος, και το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρουν την ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό team και τους παράγοντες της ομάδας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία, που κάνει για μια ακόμη φορά περήφανους τους φιλάθλους και το λαό της Ημαθίας.
Η ομάδα του Φιλίππου δίκαια απέδειξε ότι είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδα στο χάντμπολ, κατακτώντας φέτος εκτός από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δικαιώνοντας έτσι τους κόπους και τη σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς. Επόμενος στόχος η ευρωπαϊκή διάκριση.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο