Διανυκτερεύουν στην Αλεξάνδρεια αλλά θέλουν άμεσα να φύγουν πολλοί πρόσφυγες

Συμβιβάζονται προσωρινά αλλά θέλουν να φύγουν για Αθήνα, όπου θεωρούν προφανώς πως θα είναι πιο κοντά σε κέντρα που μπορούν να τους οδηγήσουν εκτός Ελλάδος, οι πρόσφυγες που αντιδρούν στο να μείνουν στις σκηνές του στρατοπέδου 722, στην Αλεξάνδρεια.

Οι πρόσφυγες ήρθαν από τα Ιωάννινα, όπως μας ανέφεραν από το συνάδελφο site alexandreia-gidas.gr, γεγονός που μας προκαλεί εντύπωση, καθώς στην δική μας Περιφέρεια έχουμε την Ειδομένη, που - σύμφωνα με τα λεγόμενα Μουζάλα και Τόσκα, μέχρι το Πάσχα θα έχει αδειάσει από τους πρόσφυγες. Γιατί έπρεπε να έρθουν από Γιάννενα πρόσφυγες και να μην γίνουν εκεί Κέντρα, ώστε στα Κέντρα της Κ. Μακεδονίας να υπάρχει δυνατότητα άμεσης φιλοξενίας των προσφύγων του Ν. Κιλκίς;

Όπως και να έχει, οι πρόσφυγες που ήρθαν σήμερα στην Αλεξάνδρεια (τουλάχιστον οι επιβάτες των 3 από τα 4 λεωφορεία) θέλουν να φύγουν προς Αθήνα. Που; Ποιος ξέρει, ίσως στην "μικρή Ειδομένη" του λιμανιού του Πειραιά ή σε άλλα σημεία. 

Μέχρι στιγμής, οι επιβάτες δύο εκ των τεσσάρων λεωφορείων αποβιβάστηκαν και αναμένεται να κάνουν το ίδιο και οι επιβάτες των άλλων δύο λεωφορείων. Ωστόσο, από αύριο κιόλας αναμένεται να αρχίσουν να φεύγουν και εφόσον δεν φεύγουν οργανωμένα, ενδεχομένως να υπάρχει θέμα κατά την μεταφορά τους (διαθεσιμότητα θέσεων κλπ). 

Πληροφορίες από alexandreia-gidas.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο