Ημαθία: Κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες Αγροτών και Κτηνοτρόφων - Έκλεισαν συμβολικά την Εγνατία (βίντεο - φώτο)

Για 15 λεπτά περίπου αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κεντροδυτική Μακεδονία έκλεισαν συμβολικά την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας, ως προάγγελο ισχυρότερων κινητοποιήσεων, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση συνεχίσει την προώθηση των μέτρων που, όπως λένε, θα βάλουν ταφόπλακα στο μεγαλύτερο κομμάτι του κλάδου.

Από το πρωί, συγκεντρώθηκαν πλησίον του κόμβου Κουλούρας αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ημαθία, καθώς και από άλλες περιοχές, όπως από το Νομό Κοζάνης, ενώ το παρών έδωσαν και πολιτικοί φορείς, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Δήμαρχοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, Κώστας Βοργιαζίδης, Νίκος Κουτσογιάννης και Παναγιώτης Γκυρίνης, αντίστοιχα, ο δικηγόρος και μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από όλη την Ημαθία, κ.α.

Στο τέλος του συλλαλητηρίου και αφού έκλεισε συμβολικά η Εγνατία Οδός, έγινε γνωστό πως ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγροτών Ελλάδας, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου είχε συνάντηση με τον αν. υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, κατόπιν σχετικής παρέμβασης του πρ. προέδρου των Εφοριακών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας, Γιώργου Κάκαρη και αναμένονται τα αποτελέσματα της συνάντησης, τα οποία θα κρίνουν και το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Δείτε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από το συλλαλητήριο της Πέμπτης (29/10), στην Κουλούρα:


Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο