Βέροια: Κάνναβη, λαθραία τσιγάρα, τσαντάκια και φυγόποινος στο αστυνομικό δελτίο

Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο των προηγούμενων ημερών, με το επίκεντρο των συλλήψεων να είναι στη Βέροια. Συγκεκριμένα, έγιναν συλλήψεις ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή λαθραίων τσιγάρων, ενός φυγόποινου και ενός τσαντάκια...

Σύλληψη 60χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Την Παρασκευή (05-06-2015) το απόγευμα, διαπιστώθηκε ότι 60χρονος καλλιεργούσε σε διάφορα σημεία στην αυλή του σπιτιού στη Βέροια, συνολικά 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 10 εκατοστών έως 1 μέτρου.
Τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα
Το απόγευμα της Πέμπτης (04-06-2015) συνελήφθη στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Ημαθίας, ένας 52χρονος, για παραβίαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να αποκρύπτει εντός τσάντα που κατείχε, 108 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου καθώς και 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 250 γραμμάρια λαθραίο καπνό.

Σύλληψη τσαντάκια
Επίσης το μεσημέρι της Πέμπτης (04-06-2015), αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν στη Βέροια έναν 27χρονος, για κλοπή, καθώς, λίγη ώρα νωρίτερα, στην πόλη της Βέροιας, αφαίρεσε από την τσάντα 57χρονης το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ.

Σύλληψη φυγόποινου
Τέλος, το πρωί της Τετάρτης (03-06-2015) στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας ένας 46χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για χρήση πλαστού εγγράφου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο