Δέηση υπέρ Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια (φώτο)

Δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (7/6), στο Ναό Αγ. Αναργύρων Βέροιας, παρουσία αποστράτων, αλλά και εν ενεργεία αστυνομικών και εκπροσώπων του Στρατού και της Πυροσβεστικής.

Την δέηση τέλεσε ο προϊστάμενος της ενορίας Αγ. Αναργύρων Βέροιας, Αρχιμ. Παύλος Σταματάς και ο πρωτοπρ. Δημήτριος Κοψιδάς, ενώ διαβάστηκε η Ημερήσια Διαταγή και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας, Πέτρος Τσικόπουλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας για την παρουσία όλων στην εκδήλωση.
Παρόντες στην εκδήλωση των Αποστράτων ήταν, μεταξύ άλλων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Γεώργιος Τουλίκας, ο υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Χρήστος Σίμος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας. επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ., Αστ/κος Υπ/ντης Διονύσιος Κούγκας, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, ο Νομικός Σύμβουλος των Αστυνομικών της Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, διοικητές Τμημάτων της Α.Δ. Ημαθίας, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ.α.
 Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο