Πήγε ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας στην Πόλη αλλά έπιασε το... νυστέρι!

Ένα άκρως συγκινητικό και ανθρώπινο περιστατικό ανέφερε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κούτρας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, τη Δευτέρα (9/3).

Όπως είπε ο κ. Κούτρας,ο ίδιος και ο συνάδελφός του, και ως ιατρός και ως αιρετός, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, μετείχαν σε Βεροιώτικη αποστολή, αποτελούμενη από δημοτικούς συμβούλους Βέροιας, καθηγητές και μαθητές του 4ου ΓΕΛ Βέροιας, στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης Βεροιώτικου σχολείου με το Ζωγράφειο Γυμνάσιο - Λύκειο της Πόλης, ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά Σχολεία της Βασιλεύουσας.

Κατά την παραμονή της αποστολής στην Πόλη, βεροιώτης μαθητής αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα.

Την επέμβαση έκανε ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, έμπειρος χειρουργός, ενώ είχε ως μεταφραστή τον, επίσης έμπειρο, παθολόγο Χρήστο Κούτρα!

Μπορεί να πήγαν ως... πολιτικοί, αλλά η ιδιότητα, του λειτούργημα καλύτερα, της ιατρικής, δεν κοιτά ούτε χώρες, ούτε συνθήκες, ούτε... συντάξεις (ο κ. Χατζηαθανασίου εδώ και λίγα χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί).

Στο άκουσμα της εξιστόρησης της παραπάνω ιστορίας από τον Χρήστο Κούτρα, ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου ήταν εμφανώς συγκινημένος... Άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, αλλά και - όπως φαίνεται - με πολλή ευαισθησία ο Πρόεδρος...

Να σημειωθεί ότι, τον ερχόμενο Απρίλιο, αντίστοιχη αντιπροσωπεία του Ζωγραφείου θα έρθει στη Βέροια.

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο