"Τέλος" η κόντρα Βοργιαζίδη - Καλαϊτζίδη για την Επισιτιστική

"Τέλος" στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, για το γενικό καλό  και συμφέρον, έβαλε ο Δήμος Βέροιας, με προχθεσινή ανακοίνωσή του.

Η εξέλιξη αυτή, τιμά ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και τους συνεργάτες του, ο οποίος απέδειξε με τη στάση του πως δεν επέλεξε να "τραβήξει" το θέμα στα άκρα για να... φανεί η υλοποίηση του Προγράμματος ως προσωπική του επιτυχία.

Ας ελπίσουμε η σύνεση που επέδειξε αυτή τη φορά ο Δήμαρχος, να επιδεικνύεται κάθε φορά από όποιον πρέπει, όταν πρόκειται για το κοινό καλό.

Βεβαίως, κρατάμε δύο σημειώσεις:

1ον: Την αναφορά του ΚΚΕ Ημαθίας, που ανέφερε ότι οι δύο Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης "μαλώνουν" το ποιος θα "μοιράσει τα ψίχουλα" από την ΕΕ, αντί να ενωθούν όλοι μαζί ουσιαστικά και να αναλάβουν δράσεις από κοινού προς αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που διανύουμε.

2ον: Ελπίζουμε η αίσθηση που δημιουργήθηκε και οι αιχμές που αφέθηκαν, αμφότερα, περί "κομματικών λόγων" που δημιούργησαν τα "στρατόπεδα", να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διότι, όταν κάποιος λειτουργεί με κομματικά κριτήρια στις επιλογές του, είναι κατακριτέος και επικίνδυνος για το γενικό "καλό και συμφέρον" της Ημαθίας...

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο