Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας στο Νοσοκομείο Βέροιας


ΔΤ: Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ  Βέροιας που ανήκουν στην ομάδα Αγωγής Υγείας με αντικείμενο τη Στοματική Υγιεινή, με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Λαζοπούλου Μαρία και κ. Τσαλδάρη Φωτεινή, επισκέφτηκαν το Γ.Ν.Β. την Τετάρτη 14/01/2015.

Εκεί παρακολούθησαν διάλεξη από τον δ/ντή του τμήματος Ω.Ρ.Λ. κ. Κυρμιζάκη Διονύσιο με θέμα τη στοματική κοιλότητα. Επακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές, όπου απαντήθηκαν πολλά ερωτήματά τους. Κατόπιν επισκέφτηκαν το οδοντιατρείο του Γ.Ν.Β., όπου η οδοντίατρος κ. Μπουράζη  Ισμήνη τους ενημέρωσε για την πρόληψη στην υγιεινή των δοντιών και κατ΄ ιδίαν για την κατάσταση των δοντιών τους.

Οι μαθητές κατά την παραμονή τους στο Γ.Ν.Β. επέδειξαν άριστη συμπεριφορά και ωριμότητα κάνοντας σημαντικές ερωτήσεις που τους απασχολούσαν.

Η επίσκεψη αυτή άφησε άριστες εντυπώσεις στους μαθητές και τις συνοδούς καθηγήτριες και γι αυτό ευχαριστούμε τη Δ/ντρια του Γ.Ν.Β. κ. Μούρτσου Αναστασία, καθώς και τον Δ/ντη του τμήματος  Ω.Ρ.Λ. κ. Κυρμιζάκη Διονύσιο και την οδοντίατρο κ. Μπουράζη  Ισμήνη για την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο