InVeria στα... fm: Εκπρόσωποι της Ε.Μ.Ι.Π.Η. μίλησαν για την ημερίδα "Θρησκευτικές κοινότητες Βέροιας"

Στην εκπομπή "InVeria στα... fm", με τους Ν. Βουδούρη, Σ. Τσεκούρα και Λ. Ακριβόπουλο, μίλησαν ο Εμμανουήλ Ξυνάδας και η Ολυμπία Μπέτσα, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας, αντίστοιχα, το Σάββατο 14/2/2015.

Τα δύο μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. αναφέρθηκαν αρχικά στην Ημερίδα για τις θρησκευτικές κοινότητες της Βέροιας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/2/2015 στην Ευαγγελική Εκκλησία Βέροιας, ενώ αναφέρθηκαν και γενικότερα στο έργο και τις δράσεις της Εταιρείας.

Όπως, επίσης, σημειώθηκε, αύριο Δευτέρα (16/2), στις 7 το απόγευμα, στον όροφο του εστιατορίου Papagalo (λ. Ανοίξεως, απέναντι από την πλ. Εληάς), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου, όπου, όποιος το επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία παραβρεθεί και να γνωρίσει από κοντά την Ε.Μ.Ι.Π.Η. και τα μέλη της.

Επίσης, αύριο Δευτέρα, στις 4 το μεσημέρι, δύο από τους εισηγητές και μέλη της Εταιρείας, ο π. Αθανάσιος Βουδούρης και ο ποιμένας της Ευαγγελικής Εκκλησίας Βέροιας κ. Σταύρος Δεληγιάννης, θα φιλοξενηθούν στην καθημερινή εκπομπή της DION Τηλεόρασης, "Από το Ε μέχρι το Χ".

Δείτε το βίντεο από την ραδιοφωνική συνέντευξη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο