Επ' αόριστον διακοπή για όλα τα Ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα (;)

Αποφασισμένος να θέσει τέρμα στην σαπίλα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που ξεκινά από το... κεφάλι, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος αύριο, Τετάρτη (25/2), αναμένεται να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να λάβει την έγκρισή του, για επ' αόριστον διακοπή των Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων (ιδίως της Super League).

Το... ποτήρι ξεχείλισε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ένα ποτήρι με νερό, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, που εκτόξευσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και η μπουνιά που δέχτηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού, Βασίλης Κωνσταντίνου, από άγνωστο "φουσκωτό".
Ο Β. Κωνσταντίνου αμέσως μετά τα επεισόδια
Αυτές οι αισχρότητες, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων κατάπτυστων φαινομένων (βλέπε την επίθεση ανεγκέφαλων στον περιπτερά της Βέροιας), όχι μόνο κάνει επιτακτική την ανάγκη για λήψη μέτρων, αλλά - αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει - τα μέτρα να είναι σκληρά και ουσιώδη.

Ν.Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο