Στην κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας και στο γήπεδο ο Λ. Τσαβδαρίδης


Στην κοπή της βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης. 

Ο κ. Τσαβδαρίδης στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου  Φώτη Φανιάδη, τα μέλη της διοίκησης και τις προηγούμενες διοικήσεις, για την μεγάλη και άοκνη προσπάθεια τους στην διάσωση και συντήρηση της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης του Πόντου, η οποία φυλάσσεται στο κτίριο του συλλόγου, τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά, ως βουλευτής, συνέβαλε και θα συνεχίσει να συμβάλει, ώστε να γίνει σύντομα πράξη η υλοποίηση της υπόσχεσης του πρωθυπουργού κ.Σαμαρά, στην επιχορήγηση του απαιτούμενου ποσού για την συντήρηση και την στέγαση της στο παραδοσιακό κτίριο της πρώην Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας.

«Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να γίνει πράξη το όραμα της στέγασης της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης στο κτίριο Τουρπάλη. Είμαι βέβαιος ότι με την επανεκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου και θα ξεκινήσει η απαραίτητη προσπάθεια για την συντήρηση των βιβλίων» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Ακολούθως ο κ. Τσαβδαρίδης παρακάθεσαι σε γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης στον Άγιο Νικόλαο. 


«Παίζει μπάλα» ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Στο γήπεδο της Βέροιας, προκειμένου να υποστηρίξει τη Βασίλισσα του Βορρά στον αγώνα της με την Καλλονή, βρέθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου ο Υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, κάνοντας μία μικρή ανάπαυλα από τον έντονο προεκλογικό του αγώνα.

Παρακολουθώντας την ποδοσφαιρική αναμέτρηση παρέα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βέροιας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τον γνωστό επιχειρηματία κ. Βίλλυ Ραφαηλίδη, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία στην ανάπαυλα του αγώνα να σχολιάσει παρέα με τους καλούς του φίλους Γιώργο Μηνά, Πέτρο Βασιλείου και Γιώργο Μεταξά τα προγνωστικά για το αποτέλεσμα τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.


Ο ανανεωμένος ιστότοπος του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Με έναν ανανεωμένο και εμπλουτισμένο ιστότοπο συνεχίζει την έντονη προεκλογική του δραστηριότητα ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο νέος ιστότοπος, έχει πιο άνετη ροή πληροφοριών, καλύτερη παρουσίαση των ειδήσεων και των δραστηριοτήτων του Υπ. Βουλευτή, προσαρμόζεται απόλυτα στην οθόνη κάθε ηλεκτρονικής συσκευής, από κινητό μέχρι web tv και συνεργάζεται άριστα με τα social media και τις μηχανές αναζήτησης,  

Στο καλωσόρισμα του, στην αρχική σελίδα του νέου του διαδικτυακού τόπου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημειώνει:

«Φίλες και Φίλοι, σας καλωσορίζω στον ανανεωμένο, εξελιγμένο και εμπλουτισμένο διαδικτυακό τόπο μου, η φιλοσοφία του οποίου αντανακλά το όραμα και την πρόταση που έχω για την Ημαθία και τους ανθρώπους της.  Μία φιλοσοφία που διαπνέεται από την ανάγκη διαρκούς βελτίωσης των ατόμων και της κοινωνίας, αμεσότητας και αξιοπιστίας στην επικοινωνία, και αναζήτησης της καινοτομίας και της πρωτοβουλίας, προκειμένου να ανταποκριθούμε ως μονάδες αλλά και ως σύνολο με επάρκεια στις απαιτήσεις της νέας εποχής».

Το σχετικό link της ανανεωμένης ιστοσελίδας παραμένει το http://www.lazarostsavdaridis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο