Ο καθένας με τις... δυσκολίες του!


Αν και θεωρητικά η προεκλογική περίοδος ευνοεί τους "παλιούς", λόγω του σύντομου χρόνου της, αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό για όσους πρωτοεμφανίζονται στα πολιτικά πράγματα... Και οι δύο πλευρές έχουν τα "υπέρ" και τα "κατά" τους.

Για παράδειγμα, οι 4 εν ενεργεία βουλευτές (πλέον όλοι Κυβερνητικοί), μπορεί να έχουν 2,5 χρόνια (τουλάχιστον) παρουσία στην Ημαθία ως βουλευτές και μέσω αυτής της θεσμικής τους ιδιότητας να έχουν αποκτήσει αναγνωρισιμότητα, ωστόσο έχουν όλοι τους να απολογηθούν στους πολίτες της Ημαθίας για τις επιλογές που έκανα, αλλά και για αυτά που δεν έκαναν για τη χώρα και το νομό.

Από την άλλη, οι νέοι υποψήφιοι της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας και Απόστολος Εμμανουηλίδης (ο πρώτος νέος και ηλικιακά και πολιτικά, ενώ ο δεύτερος νέος μόνο πολιτικά), αποτελούν την ανανεωμένη επιλογή, τον "αντίλογο" εντός του κόμματος, την "αλλαγή" σε πρόσωπα και ίσως την "ψήφο διαμαρτυρίας" στα πρόσωπα που μας αντιπροσωπεύουν στη Βουλή.

Το ίδιο ισχύει και σε άλλα κόμματα, όπου υπάρχουν υποψήφιοι με παρελθόν (άρα και κάποια φθορά), αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι.

Μένει να δούμε ποιών τα "πλεονεκτήματα" θα υπερισχύσουν τελικά και ποιους θα εμπιστευθούν οι πολίτες της Ημαθίας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο