Ο γιατρός Σωτήριος Κουπίδης υποψήφιος βουλευτής με το "ΠΟΤΑΜΙ"


Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το "ΠΟΤΑΜΙ", θα είναι ο  ιατρός εργασίας - εμπειρογνώμονας Π.Ο.Υ. Σωτήρης Κουπίδης

Λίγα λόγια για το βιογραφικό του:

Kουπίδης Σωτήριος
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
Ιατρός Εργασίας – Εμπειρογνώμονας Π.Ο.Υ.

Γεννήθηκε το 1975 στη Βέροια όπου και μεγάλωσε. Γονείς του είναι ο Κουπίδης Αβραάμ από την Πατρίδα Ημαθίας και η Σκουρτοπούλου Χρυσάνθη από την Κουλούρα Ημαθίας, και έχει έναν αδερφό τον Θεόδωρο, Γεωπόνο.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ και κατόπιν ολοκλήρωσε με άριστη επίδοση το μεταπτυχιακό της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. 
Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώ. 
Απέκτησε την ειδικότητα του Ιατρού Εργασίας και μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ιατρικής Εργασίας του Mount Sinai Hospital της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α. 

Διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής στο Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και Αναπληρωτής Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο» και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με βραβεία σημαντικότερων διοικητικών παρεμβάσεων για θέματα σχετικά με τη βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στα νοσοκομεία που διοίκησε. 

Στην παρούσα φάση εργάζεται ως Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) στις μεταρρυθμίσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Από το 2005 δραστηριοποιείται στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, διατελώντας μέλος και πρόεδρος σε συλλογικά όργανα Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.), στον Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας «Νέοι Ορίζοντες», στον Κοι.Σ.Π.Ε. Αττικής «Αθηνά – Ελπίς, και στον Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «ΔΕΣΜΟΣ» ως πρωτεργάτης, φορείς που δημιουργούν θέσεις απασχόλησης για άτομα από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με σκοπό την κοινωνική τους επανένταξη και ενσωμάτωση.

«Όλοι είμαστε μονάδες. 
Μαζί γινόμαστε Ποτάμι»

Επικοινωνία: 
Τηλ 6932359097

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο