Κινητικότητα για το κόμμα ΓΑΠ στην Ημαθία!


Αν και ο Βαγγέλης Βενιζέλος στις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το 2007 είχε σαφή υπεροχή στην Ημαθία έναντι του Γιώργο Παπανδρέου, φαίνεται πως η διάσπαση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο στελεχών τουλάχιστον, ευνοεί το υπό σύσταση κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού.

Εδώ και μέρες γίνονται επαφές και διεργασίες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον Ημαθιώτη πρώην Υφυπουργό Άγγελο Τόλκα, ο οποίος έχει σειρά επαφών με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τους, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα έχει ενεργό συμμετοχή στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. 

Επισήμως δεν έχει πάρει θέση, αλλά αν ανατρέξουμε σε συνέντευξη που έδωσε προ μηνός στην ραδιοφωνική εκπομπή "InVeria στα... fm", όπου δήλωνε την εναντίωσή του στο εγχείρημα του Βαγγέλη Βενιζέλου για την "Δημοκρατική Παράταξη" και σε μία σειρά άλλων θεμάτων, εύκολα μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι θα ενταχθεί στο "Κίνημα Αλλαγής", όπως ονομάζεται το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Από την άλλη, οι πρώην συνάδελφοι του Άγγελου Τόλκα, Τάσος Σιδηρόπουλος και Σάκης Γικόνογλου, είχαν διαφορετική στάση. Ο πρώτος, αποσύρθηκε αξιοπρεπώς από την ενεργό πολιτική δράση και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε εξαγωγική εταιρία, ενώ ο Θανάσης Γικόνογλου, αν και φλέρταρε με τον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε να διαρρεύσει ότι, λίγο - πολύ τον "παρακαλάνε" από τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί μόνο ως... αφανής πολιτικός "παράγοντας".

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του πρώην Δημάρχου Αλεξάνδρειας Χαράλαμπου (Μπάμπη) Γκιόνογλου, ο οποίος φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το "ναι" για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του "Κινήματος Αλλαγής".

Επιπλέον, υπάρχει μία ομάδα περίπου 15 στελεχών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται κοντά στην προσχώρηση στο νέο κόμμα του ΓΑΠ, τα οποία μάλιστα είχαν βρεθεί σε πρόσφατη ομιλία του στην Κοζάνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο