Η κοπή πίτας του ΣΟΦΨΥ και του "Δεσμός"


ΔΤ: Με μια κοινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε,  την Κυριακή 11 Ιανουαρίου , η κοπή της πίτας των ΚοιΣΠΕ "ΔΕΣΜΟΣ" και του "Συλλόγου  Φίλων και Οικογενειών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας». 

Την εκδήλωση  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμονας ενώ στην πρόκληση των Δ.Σ. ανταποκρίθηκαν ο Δήμαρχος κ. Κ. Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Ισαακίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί" κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, η Διοικήτρια του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης κ. Σταυρούλα Γιαννούτσου κ.α. 

Ο τυχερός που έτυχε το φλουρί ήταν ο Δήμαρχος, ο οποίος εκτός από τυχερός είναι και «ευλογημένος» όπως σημείωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης για τη επιτυχία του, καθώς ο δήμαρχος έτυχε το φλουρί και στις δύο βασιλόπιτες που κόπηκαν.

«Συνεπώς αναμένουμε την ενίσχυση και τη συνεχή συνεργασία από τον τυχερό  μας Δήμαρχο, αφού η τύχη δεν αρκεί στην υλοποίηση των έργων και η ψυχική υγεία δεν μπορεί να περιμένει» τόνισαν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων. 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα  μέλη, τους  εθελοντές επαγγελματίες,  τους  φίλους των δύο συλλόγων και  όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και αναμένουμε τη στήριξη και τη συνεργασία στους σκοπούς της βελτίωσης της ψυχικής υγείας του πληθυσμού της Βέροιας. 

 Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο