Ενημέρωση Καρασμανη σε Μπατσαρά για αποζημιώσεις για ρώσικο εμπάργκο - Περιοδεία σε λαϊκές αγορές


Πράσινο φως έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις αποζημιώσεις των Ελλήνων ροδακινοπαραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν το περασμένο καλοκαίρι από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και το ρωσικό εμπάργκο. 

Για την εξέλιξη αυτή ο Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Καρασμάνης ενημέρωσε τηλεφωνικά αργά το βράδυ της Τρίτης τη Γεωργία Μπατσαρά, λόγω του ενδιαφέροντος που η ίδια είχε δείξει για το θέμα σε όλη την προηγούμενη περίοδο που ο Υπουργός το διεκδικούσε στην Ε.Ε.


Στις λαϊκές αγορές Βέροιας και Αλεξάνδρειας η Γεωργία Μπατσαρά


Στις λαϊκές αγορές της Αλεξάνδρειας και της Βέροιας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Γεωργία Μπατσαρά. Η υποψήφια Βουλευτής είχε συναντήσεις και συνομιλίες με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές, εξηγώντας ότι τα σκληρά μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση της Ν.Δ. ήταν αναγκαία για να διατηρηθεί η χώρα εντός ευρωζώνης, κάτι που επιτεύχθηκε πρωτίστως χάρις στις θυσίες του ελληνικού λαού, που δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Τώρα, σημείωσε η κ. Μπατσαρά, είναι η ώρα της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, γεγονός που πολλά θα αλλάξει σταδιακά στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη, με την υλοποίηση αναπτυξιακών σχεδιασμών προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της αύξησης της εργασίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο