Το Σαββατοκύριακο τα... αρραβωνιάσματα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ.


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/1), το πρώτο του 2015 αλλά και της... επίσημης προεκλογικής περιόδου, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με την διαφαινόμενη προεκλογική συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ. και ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, καθώς τότε θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα των κομμάτων, τουλάχιστον των δύο πρώτων.

Πάντως, ήδη το περασμένο Σάββατο υπήρξε ακόμη μία συνάντηση των Γραμματέων ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρη Βίτσα και Θανάση Θεοχαρόπουλου, με αντικείμενο, φυσικά, την προεκλογική συνεργασία (η φωτογραφία είναι από τη συγκεκριμένη συνάντηση, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών).

Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μετά τις συνεδριάσεις των Οργάνων, αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας οι δύο αρχηγοί, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης, να συναντηθούν και να ανακοινώσουν επίσημα τη συνεργασία. Στο ίδιο πλαίσιο, θα κυμανθεί και η συνεργασία με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, αν τελικά καταστεί υπαρκτή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, ο Φώτης Κουβέλης θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (πιθανόν ως επικεφαλής), ενώ ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα θέσει υποψηφιότητα στον τόπο καταγωγής του, αλλά και στην εκλογική περιφέρεια που ανήκει, την Ημαθία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο