ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: Δεν έχουν χρήματα για χιονολάστιχα στα ασθενοφόρα


Μία έκκληση, που παράλληλα αποτελεί απόδειξη της ξεφτίλας του Ελληνικού Κράτους, απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", για να μπορέσουν τα ασθενοφόρα να προμηθευτούν χιονολάστιχα... Τέτοια πράγματα, εν έτει 2014 προς 2015!

Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. ΗΜΑΘΙΑΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Βέροια, 31-12-2014

Έκκληση προς κάθε συμπολίτη

Λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει ο τόπος μας, η Υπηρεσία μας δεν δύναται να διαθέσει χειμερινά ελαστικά για τα ασθενοφόρα. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι σε πολλές περιοχές να τοποθετούμε αλυσίδες στα ασθενοφόρα ακόμη και με ελάχιστη χιονόπτωση και λίγο αργότερα να τις αφαιρούμε επειδή δεν είναι απαραίτητες. Το γεγονός αυτό καθιστά δύσκολη τη δουλειά μας γιατί αυξάνεται ο χρόνος αναμονής των ασθενών με κίνδυνο της υγείας τους. 

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας κάνει έκκληση προς κάθε συμπολίτη μας που έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει ώστε να προμηθευτούμε χειμερινά ελαστικά έστω για ένα ασθενοφόρο για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους συμπολίτες του Νομού.

Ο πρόεδρος
Φ. Παπαστεργιόπουλος

 Ο Γ. Γραμματέας
Μ. Υφαντίδης

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλή χρονιά.Φυσικά και πρέπει τα ασθενοφόρα να έχουν όλα τα απαραίτητα για να κινούνται απρόσκοπτα προς εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, θα ήθελα όμως η ανακοίνωση αυτή να γινόταν αρκετά νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή μια και γνώριζαν από καιρό τι θα αντιμετωπίσουν. Επιλέον σε προεκλογική περίοδο τέτοιες ανακοινώσεις μόνο εντυπώσεις δημιουργούν, πόσο μάλλον από ένα σωματείο που ενώ θα έπρεπε να είναι ακομάτιστο, οι περισσότεροι γνωρίζουν προς τα που ΄΄κοιτάζει΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο