Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...


Στην Οδό Θεοφίλου που βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες, στην περιοχή της Βίλας Βικέλα, έχει τοποθετηθεί εδώ και χρόνια ένας καθρέφτης, που βοηθάει στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, ειδικά αυτών που εισέρχονται και εξέρχονται από στις Εργατικές Κατοικίες.

Ο καθρέφτης αυτός από τα μέσα του Καλοκαιριού λείπει και πολλές φορές λίγο έλειψε να σημειωθούν ατυχήματα.

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου, το InVeria.gr, έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα αυτό, ελπίζοντας πως θα ενημερωθεί κάποιος υπεύθυνος και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των κατοίκων της περιοχής, για την επανατοποθέτηση του καθρέφτη.

Μάταια όμως, γιατί σήμερα, Τρίτη (11/11), ο καθρέφτης λείπει ακόμα, με αποτέλεσμα να γεννώνται πολλά ερωτήματα.

Κανείς υπεύθυνος δεν ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στη Βέροια; Δεν υπάρχει κάποιος που να παρακολουθεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης; Και στην τελική, κανείς (αρμόδιος) δεν περνάει από το συγκεκριμένο δρόμο; 

Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο χωριό Ράχη Ημαθίας, έχει αυξημένη κίνηση, ενώ περνάνε λεωφορεία των ΚΤΕΛ και αστικά λεωφορεία τα οποία, κάποιες φορές, μεταφέρουν μαθητές.

Καλό θα ήταν να ξεκινήσει κάποιος από το δήμο να επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης και να καταγράφει όλα τα προβληματικά σημεία. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, δεσμευόμαστε εμείς να κάνουμε αυτήν την ομολογουμένως, άχαρη, δουλειά!

Τσεκούρα Σοφία






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο