Της παρέλασης τα... κάγκελα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας! (βίντεο)


Μέρα με τη μέρα, συνεδρίαση τη συνεδρίαση, αρχίζουν να... ξεπροβάλλει το πραγματικό "είναι" του καθενός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, αλλά και να φαίνονται οι... συμπάθειες. Ένα θέμα που το InVeria.gr ανέδειξε με αφορμή την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου, αυτό της "καγκελόφραχτης" παρέλασης ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η συζήτηση κατέληξε... περίεργα.

Το θέμα το έθεσε αρχικά ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος δήλωσε πως διαφωνεί κάθετα με την ύπαρξη κιγκλιδωμάτων στον χώρο της παρέλασης και αυτή τη διαφωνία την κατέθεσε στον Διευθυντή της Α.Δ. Ημαθίας, ταξίαρχο Νίκο Μπαντουβάκη.

Στη συνέχεια, προφανώς για να πάρουν λίγο από τη... δόξα του κάγκελου, το θέμα το έθεσε ο Γιάννης Παπαγιάννης, ζητώντας να παρθεί απόφαση από το Δ.Σ. που να λέει ότι διαφωνεί ο Δήμος με τα κάγκελα και ο Νίκος Μπέκης, που ζήτησε να παρθεί απόφαση που να "διατάσσεται" η Αστυνομία να εξαλείψει το μέτρο των κάγκελων.

Μετά από μια ανούσια - για να μην πούμε φαιδρή και θεωρηθούμε υπερβολικοί - συζήτηση περί της πατρότητας της πρότασης, η "μπάλα" χάθηκε και από τον Πρόεδρο του Σώματος Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου. Στην αρχή, ο πρόεδρος πήγε να θέσει σε υποψηφιότητα την πρόταση Παπαγιάννη, έπειτα δέχτηκε την πρόταση που εκείνη την ώρα έκανε ο Δήμαρχος, η οποία πρόταση του Δημάρχου ήταν στην ουσία η αρχική του τοποθέτηση, απλά με τη λήψη σχετικής απόφασης έκφρασης γνώμης, την οποία νωρίτερα είχε αντιγράψει από αυτόν και κατέθεσε ως πρόταση ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπέκης, ζητούσε να δοθεί εντολή στον ταξίαρχο να υπακούσει μία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, εμπλουτίζοντας την πρότασή του, πρόσθεσε πως αν δεν εφαρμοστεί αυτό που θα ζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο από την Αστυνομία, να μην ανέβουν καθόλου οι επίσημοι στην εξέδρα, στις 25 Μαρτίου (για την 28η Οκτωβρίου δεν προλάβαιναν να δώσουν... εντολή).

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιάννης Παπαγιάννης θίχτηκε που δεν ψηφίστηκε η πρότασή του (ή δεν τέθηκε σε ψηφοφορία κατά την άποψή του), αλλά η πρόταση του Δημάρχου, την οποία θεώρησε αντιγραφή της δικιάς του (που νωρίτερα αυτός αντέγραψε τα λόγια του Δημάρχου και πρόσθεσε μόνο ότι πρέπει να παρθεί απόφαση), και αποχώρησε από την αίθουσα, κατηγορώντας (μάλλον το προεδρείο) για έλλειψη σοβαρότητας.

Της... παρέλασης το κάγκελο, λοιπόν, και ο λαϊκισμός άρχισε να αγγίζει την... τελειότητα (που έλεγε ένας... μεγάλος τηλεοπτικός αστέρας!).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της... παρωδίας, στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλε μόνοι σας τα συμπεράσματα:



Ν. Β.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο