Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κ. Λουράντος μιλά στο InVeria.gr για τις καταγγελίες Τροχόπουλου


Με αφορμή τη δήλωση - καταγγελία του Γιώργου Τροχόπουλου περί απολύσεων και κατάστασης "Νταχάου" στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας - Πέλλας (δείτε το θέμα), το InVeria.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Λουράντο, για να πάρει θέση επί του θέματος, καθώς ο κ. Τροχόπουλος, μέσω της δήλωσής του, ζήτησε ο ίδιος τη θέση του, σχετικά με τα θέματα φαρμακευτικής δεοντολογίας που προκύπτουν.

Μιλώντας στο InVeria.gr, ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κωνσταντίνος Λουράντος, δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς - όπως είπε - δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν για τις δηλώσεις του Γιώργου Τροχόπουλου.

Μάλιστα, φανερά ενοχλημένος, ο κ. Λουράντος τόνισε πως ο κ. Τροχόπουλος, όντας Αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον ίδιο και να τον ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας - Πέλλας, αντί να απευθύνεται στον Τύπο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., ανέφερε πως οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών είναι Εμπορικές Επιχειρήσεις της κάθε περιοχής, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να έχει κάποιο λόγο για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο διερωτήθηκε γιατί ο κ. Τροχόπουλος δεν απευθύνθηκε πρώτα στον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Κίμωνα Παράσχο, ως εκπρόσωπο του πρωτοβάθμιου οργάνου των Φαρμακοποιών της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Σοφία Τσεκούρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο