Μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας στο "Βλαχογιάννειο"


Την Παρασκευή 17-10-2014 μαθητές του 2ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Βέροιας επισκέφτηκαν το Βλαχογιάννειο μουσείο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων.

Τους μαθητές συνόδευαν οι νηπιαγωγοί Ελπίδα Κελεσίδου, Μαρία Σβαρνοπούλου και Ελισάβετ Σύρπη, καθώς και οι μητέρες των μικρών μαθητών και ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο του μουσείου Κανέλλο Ντόντο στους δύο ορόφους του μουσείου, όπου εκτίθενται τα εκθέματα που καλύπτουν την ιστορική περίοδο από το 1890 έως και σήμερα.

Οι μικροί μαθητές εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα δεν σταμάτησαν να θέτουν απορίες και ερωτήσεις, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα γονείς και εκπαιδευτικούς. 
Παράλληλα οι νηπιαγωγοί με την ξενάγηση εξιστορούσαν και ιστορίες που διδάχτηκαν στο σχολείο τους, ενώ στην συνέχεια οι μικροί μαθητές εντυπωσιασμένοι από τα εκθέματα ζήτησαν στο τέλος της ξενάγησης να φωτογραφηθούν δίπλα στις παλιές συλλεκτικές στολές  του Ελληνικού στρατού μαζί με τις μητέρες τους. 

Η επίσκεψη τελείωσε με αναμνηστικές φωτογραφίες μαθητών και γονέων, και την αποτύπωση των άριστων εντυπώσεων στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο