Δεν είναι κάθετοι για τη μονοδρόμηση της Μητροπόλεως


"Αν διαπιστωθεί, μετά από μία δοκιμαστική περίοδο, ότι οι σχεδιαζόμενες κυκλοφοριακές αλλαγές στη Βέροια δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης, δεν θα γίνουν", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους, την Παρασκευή.

Όπως επίσης είπε, προτείνει να εφαρμοστούν οι αλλαγές που προτείνονται από την κυκλοφοριακή μελέτη για ένα 6μηνο (πριν γίνει οποιοδήποτε έργο), ώστε να φανεί αποδεδειγμένα αν αυτές λειτουργήσουν για το καλό ή το κακό του συνόλου της πόλης.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης Λαζαρίδης τόνισε ιδιαίτερα το "γενικό συμφέρον", έναντι του ειδικού, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα συρθεί ολόκληρη η πόλη από τα επιχειρηματικά συμφέροντα ορισμένων καταστηματαρχών της Μητροπόλεως, αλλά θα κινηθεί το Συμβούλιο με γνώμονα το καλύτερο για όλους ή. έστω, για τους περισσότερους.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Demetrios Hadjinicolaou11/10/14, 1:52 μ.μ.

    Ἔτσι, μάλιστα! Ἂν οἱ προτεινόμενες μονοδρομήσεις γείνουν δοκιμαστικά, ἀκόμη καὶ οἱ φανατικώτεροι ὑποστηρικτές των θὰ δοῦν τὸ ἄτοπον τοῦ ἐγχειρήματος. Χωρὶς ὑπερβολή, μία διαδρομὴ 5 λεπτῶν σήμερα, π.χ. ἀπὸ τὸ τρίδρομο Ἐλῃᾶς-Βενιζέλου-Μητροπόλεως ἕως τὸ Ρολόι ἢ τὸ ἀντίστροφο θὰ χρειάζεται 20 λεπτά.

    Υ/Γ: Τὸ ἂν θὰ μποροῦν ν' ἀνεφοδιάζωνται εὐχερῶς ἢ νὰ ἔχουν πελᾶτες ἀπὸ μακρυά, ποὺ χρειάζεται νὰ κάνουν ὀλιγόλεπτη στάσι, οἱ καταστηματάρχες τοῦ κέντρου δὲν εἶναι θέμα συμφερόντων ὀλίγων, εἶναι ζήτημα δικαιώματος γιὰ ἐπιβίωσι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο