Πόσοι Ημαθιώτες επιχειρηματίες "τιμούν" το ροδάκινο;



Πόσοι Ημαθιώτες επιχειρηματίες "τιμούν" το ροδάκινο;

Στην σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου για το επιτραπέζιο ροδάκινο και την κακή πορεία του στις αγορές, τονίστηκε από κάποιους η αναγκαιότητα να υπάρξει εσωτερική κατανάλωση, κυρίως για... ψυχολογικούς λόγους, όπως είπαν!

Αντιπαρερχόμαστε τα περί "ψυχολογικών" λόγων (δεν πληρώνεις άλλωστε με την... ψυχολογία!) και στεκόμαστε στην εικόνα που είδαμε σε κεντρική καφετέρια της Βέροιας, όπου ως συνοδευτικό με την μπύρα προσέφεραν κρακεράκια και ροδάκινο!

Σίγουρα από αυτή την κίνηση δεν σώνεται η παραγωγή, αλλά ας αναλογιστούμε όλοι, πόσοι εκ των Ημαθιωτών έχουν το ροδάκινο ως... ατραξιόν στα μαγαζιά τους; 

Διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, αλλά λίγοι! Πως, λοιπόν, ζητάμε να επέμβει το υπουργείο τουρισμού ή άλλοι φορείς για να προωθούμε ροδάκινα σε τουριστικές μονάδες, όταν εμείς οι ίδιοι στην Ημαθία δεν το κάνουμε για να στηρίξουμε (όσο μπορούμε) τον γείτονα, τον συγχωριανό, τον συγγενή;

Ν.Β.

(Για την ιστορία, το περί ου ο λόγος καφέ είναι το "M Galerie", στην οδό Μητροπόλεως 42)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πάρα πολύ καλή κίνηση , εδώ το 99% στην Βέροια όταν θέλουν να πιουν έναν χυμό , παίρνουν μια πορτοκαλάδα αντί να πάρουν ένα χυμό ροδάκινο αμφιβάλω εάν ένας πχ πήρε μια φορά έτσι για το γαμώτο ένα χυμό ροδάκινο σε μια καφετέρια ή και στο σπίτι του , αλλά υπάρχουν και άλλα παραδείγματα που δείχνουν ότι δεν εκτιμάμε αυτό που παράγει ο νομός μας ,το σπίτι μας για αυτό δεν πηγαίνουμε μπροστά όχι μόνο σαν νομός αλλά και σαν χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο