Βρήκαν 2 από τους 3 δράστες της ένοπλης ληστείας στον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας



Βρήκαν 2 από τους 3 δράστες της ένοπλης ληστείας στον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας...

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας (δείτε το σχετικό θέμα από τη ληστεία).

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και από τη συνδυαστική έρευνα στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα ηλικίας 31 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 26 ετών, για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 04.09.2013 στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, με έδρα τον Κοπανό Ημαθίας, οι προαναφερόμενοι, μαζί με ένα ακόμα άγνωστο άτομο, φορώντας κουκούλες και φέροντας όπλα, πυροβόλησαν με πολεμικό τυφέκιο (Καλάσνικοφ) μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και αφαίρεσαν από το λογιστήριο του Συνεταιρισμού το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ περίπου και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Σε έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κάλυκας πολεμικού τυφεκίου και 1 φυσίγγιο πιστολιού. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του τρίτου δράστη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ανδρών θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο