Συνεδριάζει στις 23/6 (μεσημέρι λόγω... μουντιάλ) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας



Συνεδριάζει στις 23/6 (μεσημέρι λόγω... μουντιάλ) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας...

Συνεδριάζει και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, καθώς - σύμφωνα με την αιτιολογία που είχε δώσει την προηγούμενη φορά για την ώρα -  το απόγευμα (όπως έχει αποφασιστεί να γίνονται οι συνεδριάσεις) έχει ποδόσφαιρο και θα ήταν δύσκολο να υπάρχει απαρτία...

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑ
1ο:
Έγκριση ή μη τροποποίησης Προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2014.
ΘΕΜΑ
2ο:
Έγκριση ή μη α) κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης αγρού της ακίνητης περιουσίας του κληροδοτήματος Τσαρούχη, β) καταρτισμός όρων εκμίσθωσης και γ) ορισμός τριμελούς επιτροπής
ΘΕΜΑ
3ο:
Έγκριση ή μη της αριθ. 166/2014 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του Ετησίου Προγράμματος Δράσης, έτους 2014.
ΘΕΜΑ
4ο:
Αποδοχή ή μη αιτημάτων του αναδόχου της Πράξης «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και τα δημοτικά κτίρια του Δ.Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».
ΘΕΜΑ
5ο:
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία»
ΘΕΜΑ
6ο:
Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης χώρου στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης «ΔΕΣΜΟΣ»
ΘΕΜΑ
7ο:
Έγκριση ή μη εξόφλησης οφειλής του Γ. Γιουβαντσικλάρ σε δόσεις.
ΘΕΜΑ
8ο:
Έγκριση ή μη διαγραφής ποσού της Λ.Παρασκευοπούλου από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους.
ΘΕΜΑ
9ο:
Έγκριση ή μη διαγραφής ποσού του Σ.Παρασχάκη από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.
ΘΕΜΑ
10ο:
Έγκριση διαγραφής ποσο του Κ.Παπαδόπουλου από χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.
ΘΕΜΑ
11ο:
Έγκριση ή μη α) του 1ου ΑΠΕ, β) της διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών και γ) του ΠΚΝΤΜΕ του έργου «Συντήρηση οδών πόλης».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να προσθέσει και δωδέκατο θέμα στην ημερήσια διάταξη, αυτό της ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ τών δημοτών που απο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κατέβαλλαν επιπλέον χρήματα για το χαράτσι.
    Ο δήμος δεν ΕΛΕΓΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο