Ν. Σαββίδης: Η προτεραιότητα, πάντα και παντού, στο δημότη!



Ν. Σαββίδης: Η προτεραιότητα, πάντα και παντού, στο δημότη!

Νιώθω ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, θεωρώντας με άξιο να τους εκπροσωπήσω ως δημοτικός σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας. Η εμπιστοσύνη τους με γεμίζει με ευθύνη αλλά και δύναμη. Δεν θα τους απογοητεύσω. 

Συνάμα αισθάνομαι  την υποχρέωση να ευχαριστήσω και όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που δεν με ψήφισαν ίσως γιατί λόγω προσωπικών μου αστοχιών, το μήνυμα της πρότασής μου, έφθασε σε αυτούς αδύναμο και όχι αρκετά πειστικό. Ανυπόκριτα τους ευχαριστώ. Με ευεργέτησαν και αυτοί. Μου εμφύσησαν την ευγενή φιλοδοξία να προσπαθήσω με τη στάση μου και τη δουλειά μου στο Τοπικό Συμβούλιο να κριθώ ίσως κάποια στιγμή άξιος και της δικής τους τιμητικής επιδοκιμασίας. 

Σε κάθε περίπτωση την επόμενη μέρα στη συνείδησή μου κάθε κατηγοριοποίηση ξεθωριάζει. Κάθε σκέψη μου κυριαρχείται, κάθε ενέργειά μου υποκινείται από ένα και μοναδικό μέλημα: πώς να κάνουμε πιο υποφερτή τη δύσκολη καθημερινότητα του βεροιώτικου λαού. Ακένωτη πηγή έμπνευσης η οικογένειά μου, φωταυγής και αλάνθαστος οδηγός μου το απέριττο μα τόσο μεστό νοημάτων σύνθημα-πρόταγμα του ακατάβλητου και ανόθευτου δημοκράτη, του Αντώνη Μαρκούλη: η προτεραιότητα, πάντα και παντού, στο δημότη!

Νικόλαος Αλεξ. Σαββίδης
νεοεκλεγείς σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας 
με το συνδυασμό του Αντώνη Μαρκούλη «Προτεραιότητα στο Δημότη»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο