Δύο συλλήψεις στον Δ. Νάουσας για κλοπές σε καταστήματα



Δύο συλλήψεις στον Δ. Νάουσας για κλοπές σε καταστήματα... 

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (5/6/2014), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας άνδρας ηλικίας 29 ετών, για κλοπή σε κατάστημα.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια ημέρα στη Νάουσα, αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από την ταμειακή μηχανή καταστήματος το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 37χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για κλοπή σε κατάστημα στο Άνω Ζερβοχώρι Ημαθίας

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (5/6/2014), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας άνδρας ηλικίας 46 ετών, για κλοπή σε κατάστημα.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια ημέρα στο Άνω Ζερβοχώρι Ημαθίας, αφαίρεσε από κατάστημα 45χρονου διάφορα προϊόντα. Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο