Ασυδοσία και συγκάλυψη - Κατώτεροι των περιστάσεων οι αιρετοί μας



Ασυδοσία και συγκάλυψη - Κατώτεροι των περιστάσεων οι αιρετοί μας...

Μέχρι την 1η Σεπτέμβρη Δήμος Βέροιας δεν υπάρχει, δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει, επιτροπές δεν υπάρχουν, έλεγχοι δεν υπάρχουν, σεβασμός στους δημότες δεν υπάρχει... Τι υπάρχει; Ασυδοσία και συγκάλυψη! 

Ο λόγος φυσικά για την χρονίζουσα και άναρχη κατάσταση που και φέτος το καλοκαίρι επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί όπως φαίνεται στα πεζοδρόμια της Βέροιας ή στον πεζόδρομο, από μερίδα "έξυπνων", αλλά κυρίως "καβατζομένων" επιχειρηματιών, που ενώ ο κόσμος βουΐζει, αυτοί ανενόχλητοι (φαίνεται πως έχουν πολύ γερές πλάτες) συνεχίζουν την ίδια προκλητική συμπεριφορά.

Από τραπεζοκαθίσματα μέχρι... ομπρέλες, όλα στον βωμό του κέρδους, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα...

Ο Δήμος μέχρι στιγμής έχει δείξει απαράδεκτη ανοχή. Και δεν αναφερόμαστε στις υπηρεσίες, αλλά στους αιρετούς του Δήμου, που έχουν και τη δυνατότητα να πάρουν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις. Αλλά, πριν ήταν προεκλογική περίοδος, μετά είναι μετεκλογική, κανείς δεν τολμά να βγει μπροστά...

Βέβαια, υπάρχουν και οι... φιλίες. Φιλίες διορισμένων στον Δήμο που κλείνουν το... μάτι (τα μάτια καλύτερα) σε καραμπινάτες περιπτώσεις και επιπλέον, δίνουν κάθε δυνατή βοήθεια, όπως τουλάχιστον φαίνεται.

Το καλοκαίρι και φέτος θα έχουμε μία από τα ίδια... Κρυφτούλι με την αστυνομία, κοροϊδία των πολιτών, ασυδοσία μερίδας επιχειρηματιών... Μέχρι να έρθει ο χειμώνας, να μαζευτούν τα τραπεζάκια και οι ομπρέλες και να αδειάσουν τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι, μέσα στην... παγωνιά.

Και όλα αυτά, επειδή είχαμε και θα έχουμε μέχρι τις 31/8 ένα ανύπαρκτο δημοτικό συμβούλιο, μια δημοτική αρχή ανίκανη να λύσει το θέμα, κατώτερη των περιστάσεων...

Ν.Β.

(Η φωτογραφία είναι από παράδειγμα περίπτωση κατάληψης πεζοδρομίων και τοποθέτησης ομπρελών)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο