Παρουσίαση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας Ζήση Χ. Πατσίκα



Παρουσίαση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας Ζήση Χ. Πατσίκα...

Ο Ζήσης Χ. Πατσίκας είναι 35 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Βέροια. Είναι γιος του Χρήστου και της Αφροδίτης, παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Βογιατζόγλου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. 

Σπούδασε Διεθνή Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Essex της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική των Επικοινωνιών στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και λίγα Ισπανικά.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας θέση project manager σε εκδοτικό όμιλο. Το 2003 τον βρήκε πίσω στην Ελλάδα και μετά τη στρατιωτική θητεία εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε καθημερινή εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Από το 2005 εργάζεται στη Βέροια ως δημοσιογράφος, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και φανατικός blogger. H αγάπη του για τα χειμερινά σπορ και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τον οδηγούν το 2009 στη δημιουργία εταιρίας με σκοπό την ανάδειξη των θησαυρών της Βέροιας και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στον Δήμο μας.

Με τα κοινά ξεκίνησε να ασχολείται στα μαθητικά χρόνια. Συμμετέχει σε πολιτιστικές, κοινωνικές και οικολογικές δράσεις, αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και το 2012 αποφασίζει τη συμμετοχή του από την πρώτη γραμμή, θέτοντας υποψηφιότητα για τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Ζήσης με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, παίρνει πάντα επωνύμως θέση για τα προβλήματα της πόλης, τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι λόγω της καθημερινής τριβής με τον κόσμο. Πιστεύει ότι η Βέροια και οι δημότες της, αξίζουν ένα καλύτερο αύριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο