www.drasi-gnosi.gr: Η ιστοσελίδα της ισότιμης παρουσίας



www.drasi-gnosi.gr: Η ιστοσελίδα της ισότιμης παρουσίας...

“Πρώτος μεταξύ ίσων” δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοίνωσε τον συνδυασμό του “Δράση με Γνώση”. Την πεποίθησή του αυτήν την έκανε πράξη και στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του, www.drasi-gnosi.gr, όπου όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, μπορούν να γνωρίσουν όλους τους υποψήφιους.

Στην ιστοσελίδα είναι αναρτημένα τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων, μαζί με φωτογραφία τους. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι η ιστοσελίδα είναι ένα συλλογικό, ζωντανό βήμα έκφρασης. Μέσα στα βιογραφικά τους, οι υποψήφιοι καταγράφουν τα προβλήματα της Βέροιας ή του χωριού τους, παρουσιάζουν τις ανάγκες των συμπολιτών τους ή των συγχωριανών τους, σε κάθε τόπο ξεχωριστά, καταθέτουν τις προτάσεις τους για να επιλυθούν τα προβλήματα. Ταυτοχρόνως, αξιολογούν και θέτουν προτεραιότητες  προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να ανακτήσει την παλιά δυναμική και ανάπτυξή του.

Εάν θέλετε να τους γνωρίσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.drasi-gnosi.gr και, ακόμη καλύτερα, καταθέστε και τις δικές σας προτάσεις για το μέλλον του δήμου μας. Η θέση “Συμμετέχω – Ο τόπος μου” δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, στην προσπάθεια του συνδυασμού “Δράση με Γνώση” να πυκνώσει τις επαφές του με όλους τους συμπολίτες μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο