Το "ντέρμπι" του Β' γύρου και οι 3 επιλογές που θα βγάλουν Δήμαρχο στη Βέροια



Το "ντέρμπι" του Β' γύρου και οι 3 επιλογές που θα βγάλουν Δήμαρχο στη Βέροια...

Σε μεγάλο... ντέρμπι αναμένεται να εξελιχθεί η μονομαχία μεταξύ των Κώστα Καραπαναγιωτίδη και Κώστα Βοργιαζίδη για την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου της Βέροιας, καθώς ο μεν Καραπαναγιωτίδης προηγείται με ασφαλή διαφορά ψήφων, ωστόσο οι περισσότεροι συνδυασμοί, τουλάχιστον φαινομενικά, έχουν... αριστερές καταβολές, γεγονός που ευνοεί τον Βοργιαζίδη.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης είναι σίγουρα αποφασισμένος να κερδίσει, καθώς έχει τονίσει πολλές φορές πως είναι η τελευταία του 5ετία στην πολιτική σκηνή και προφανώς δεν θα ήθελε να είναι σε θέση αντιπολίτευσης. Έτσι, αναμένεται να βάλει τα δυνατά του για να διατηρήσει το ποσοστό του και ενδεχομένως να το αυξήσει, από ψηφοφόρους που την Α' Κυριακή επέλεξαν άλλους συνδυασμούς.

Ο Κώστας Βοργιαζίδης από την άλλη, θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του ως επικεφαλής παράταξης με νίκη και μάλλον δεν έχει σκοπό να είναι μόνο για μία 5ετία δήμαρχος. Το στοίχημα για αυτόν είναι να καταφέρει να "κερδίσει" τους ψηφοφόρους των υπόλοιπων συνδυασμών, ειδικά όσων δεν θα ήθελαν τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη για Δήμαρχο.
Με λίγα λόγια, να κερδίσει τις αρνητικές ψήφους προς τον Καραπαναγιωτίδη, παρά να κερδίσει θετικές ψήφους προς αυτόν (άλλωστε, τις θετικές ψήφους τις έλαβε την πρώτη Κυριακή).

Όπως και να έχει, οι επιλογές που έχουν οι Δημότες είναι τρεις: 

α) Να ψηφίσουν τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη για να βγει Δήμαρχος (ή να μην βγει δήμαρχος ο Κ. Βοργιαζίδης)

β) Να ψηφίσουν τον Κώστα Βοργιαζίδη για να βγει Δήμαρχος (ή να μην βγει ο Κ. Καραπαναγιωτίδης)

γ) Να αφήσουν τους υπόλοιπους να επιλέξουν για το ποιος τελικά θα βγει Δήμαρχος (ρίχνοντας άκυρο, λευκό ή απέχοντας από τις εκλογές)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο