Παρουσίαση υποψήφιας Συμβούλου για την Δημ. Κοινότητα Βέροιας Συρμούλας Τζήμα - Τόπη



Παρουσίαση υποψήφιας Συμβούλου για την Δημ. Κοινότητα Βέροιας Συρμούλας Τζήμα - Τόπη...

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με κατάρτιση, εμπεριστατωμένο λόγο αλλά και δυνατές ιδέες που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας με κάθε ευκαιρία, σαφήνεια και ρεαλισμό τις επιδιώξεις και τους στόχους των νέων ανθρώπων για την πόλη μας. 

Είναι πολύ αισιόδοξο ότι δραστήριοι άνθρωποι του τόπου μας αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα θέματα του τοπικού συμβουλίου. Το τοπικό συμβούλιο άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο. Αποτελεί την εισηγητική δεξαμενή όλων των σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Πόλη και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα.  

Είναι εκπαιδευτικός Νομικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στις Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες, δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ. Έχει διανύσει επιτυχημένη διαδρομή σε διοικητικές δομές όπως το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση. Η πορεία της συνοδεύεται από πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης μας. Πατέρας της ο γνωστός συγγραφέας και ζωγράφος Αστέριος Τζίμας. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στην πόλη της Βέροιας και έχουν δύο γιους.

Η πόλη μας έχει σίγουρα ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλεία και αλλαγές που θα τη μετατρέψουν σε μια πόλη αντάξια των δικών μας προσδοκιών αλλά και των παιδιών μας. Ευκαιρία, λοιπόν να δώσουμε σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό, όπως αυτός της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, τη δυναμική που του αξίζει.  

(δελτίο Τύπου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο